Info vedr. afhentning
Medbring venligst kvittering, så du kan få udleveret det du har lejet eller købt.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på  hk@esbjerg-skojteklub.dk

Henriette Kittelmann
Sæsonleje af skøjter 2018-2019

Fordele ved at leje skøjter for en hel sæson.

• Det er billigere end at leje skøjter fra gang til gang. Du sparer allerede selvom du kun vælger 1 x skøjtning ugentligt.
  • Du skøjter altid i en god kvalitetsskøjte.
  • Du kan bytte til en anden størrelse hvis der bliver behov for det.
  • Du kan tage skøjterne med hjem og er dermed altid sikret en skøjte i din størrelse.
  • Du må frit bruge skøjterne i andre skøjtehaller - Dog IKKE på diverse udendørsbaner, da klingerne vil gå i stykker af det.

Vedligehold og pleje af skøjterne.

• Det er vigtigt at du passer og plejer dine skøjter, uanset om du lejer dem af klubben eller om du har dine egne.
  • Tør altid dine klinger af når du har været på isen.
  • Brug altid skøjtebeskyttere (plastikbeskyttere) udenfor isen, således at du undgår at beskadige klingerne (skøjtebeskyttere kan købes i klubben).
  • Lad aldrig skøjtebeskytterne sidde på skøjterne når de ikke anvendes, dette vil få klingerne til at ruste. I stedet anvendes klingeovertræk der er fremstillet af stof (Klingeovertræk kan købes i klubben).

Det er vigtigt at holde godt øje med klingerne.

• Vær opmærksom på, om klingerne er velslebne.
  • Hvis ikke skæret er skarpt vil du lære spring og piruetter forkert, da du vil sætte af med takken i stedet for hele skæret. Det kan sammenlignes med Bambi på isen. Dine kræfter anvendes på at holde dig oprejst på isen, i stedet for at bruge kræfterne på at indøve de tekniske detaljer.
  • Hvor ofte dine klinger bør slibes er meget individuelt. Vi anbefaler at nybegyndere får deres klinger slebet ca. hver 3. måned, øvede løbere med hyppigere træning noget oftere.
  • Er du i tvivl, så spørg træneren.

Slibning af kunstskøjter.

• Skal dine skøjter slibes så send en mail til slibning@esbjerg-skojteklub.dk Pris kr. 30,- for medlemmer Pris kr. 40,- for ikke medlemmer.

Aflevering af sæsonlejede skøjter.

• Du betaler 300 kr. i depositum for at sæsonleje et par skøjter. Efter endt sæson skal skøjterne afleveres indenfor 14 dage sammen med dit konto nummer. Du får herefter tilbagebetalt dit depositum.
  • Overskrides afleveringsfristen på de 14 dage eller knækker skøjten i skaftet mister du retten til at få tilbagebetalt dit depositum.
  • Har du ikke afleveret skøjterne indenfor 2 måneder efter endt sæson opkræves du en erstatning på skøjternes pris.

Indtast navn
Læg i kurv 9999 kr.