Hamburger Michel 2018
Opret en profil eller log ind
Hej

Den 31/3 og 1/4 deltager vi fra Esbjerg Skøjteklub atter i Hamburger Michel og Hamburger Michel cup. Konkurrencen er åben for alle konkurrence-, mesterskabs- og funskateløbere med mindst nål 5 og med et program på 2 minutter.

Vi indplacere jer i de pågældende rækker dernede, så det er bare at tilmelde sig. Rækkerne er inddelt sådan at man bliver sat i gruppe med nogen som man ca. er på niveau med. Dvs at man i Michelcup ikke må springe Aksel og 2spring, dermed er denne række også egnet for funskateløbere og konkurrenceløbere som ikke springer Aksel endnu.

Konkurrencen er lige så meget en hyggelig klubtur som det er en konkurrence. Hamburger Michel er også den sidste konkurrence i år og markere en afslutning på sæsonen.

Vi plejer at spise sammen den første aften dernede, hvilket er meget hyggeligt og noget som både børn og voksne nyder. Vi har også et "stam" hotel i Hamborg. Vi plejer at bo på Hotel Eggers, som ligger ca. 10 minutters kørsel i bil fra skøjtehallen. Booking af værelser på Hotel Eggers skal ske på deres mail.: info@eggers.de. De tilbyder en specialpris hvis man nævner at man kommer i anledning af Hamburger Michel. Hotellet kan ses her.: www.eggers.de

Vi hygger os sammen i hallen og hepper på hinanden.

Hamburger Michel er også en rigtig god begynderkonkurrence, hvor man som ny konkurrenceløber eller som funskateløber kan prøve kræfter med den slags konkurrencer som konkurrence- og mesterskabsløberne deltager i.

Tilmelding: Bindende tilmelding via event senest den 24.02.2018
Pris: Prisen er afhængig af om Danmark stiller med en dommer/officials, hvorfor vi vender tilbage med nøjagtig pris, når denne haves (35 – 80 euro)

Yderligere info fåes ved henvendelse til Maj-Britt eller Christina.
26.02.2018
31.03.2018 kl. 08.00 - 01.04.2018 kl. 19.00
Hamborg
100,00 kr.