Info vedr. afhentning
Medbring venligst kvittering, så du kan få udleveret det du har lejet eller købt.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på  hk@esbjerg-skojteklub.dk

Henriette Kittelmann
Sæsonleje af skøjter 2017-2018
Beskrivelse

Fordele ved at leje skøjter for en hel sæson.

• Det er billigere end at leje skøjter fra gang til gang. Du sparer allerede selvom du kun vælger 1 x skøjtning ugentligt.
  • Du skøjter altid i en god kvalitetsskøjte.
  • Du kan bytte til en anden størrelse hvis der bliver behov for det.
  • Du kan tage skøjterne med hjem og er dermed altid sikret en skøjte i din størrelse.
  • Du må frit bruge skøjterne i andre skøjtehaller - Dog IKKE på diverse udendørsbaner, da klingerne vil gå i stykker af det.

Vedligehold og pleje af skøjterne.

• Det er vigtigt at du passer og plejer dine skøjter, uanset om du lejer dem af klubben eller om du har dine egne.
  • Tør altid dine klinger af når du har været på isen.
  • Brug altid skøjtebeskyttere (plastikbeskyttere) udenfor isen, således at du undgår at beskadige klingerne (skøjtebeskyttere kan købes i klubben).
  • Lad aldrig skøjtebeskytterne sidde på skøjterne når de ikke anvendes, dette vil få klingerne til at ruste. I stedet anvendes klingeovertræk der er fremstillet af stof (Klingeovertræk kan købes i klubben).

Det er vigtigt at holde godt øje med klingerne.

• Vær opmærksom på, om klingerne er velslebne.
  • Hvis ikke skæret er skarpt vil du lære spring og piruetter forkert, da du vil sætte af med takken i stedet for hele skæret. Det kan sammenlignes med Bambi på isen. Dine kræfter anvendes på at holde dig oprejst på isen, i stedet for at bruge kræfterne på at indøve de tekniske detaljer.
  • Hvor ofte dine klinger bør slibes er meget individuelt. Vi anbefaler at nybegyndere får deres klinger slebet ca. hver 3. måned, øvede løbere med hyppigere træning noget oftere.
  • Er du i tvivl, så spørg træneren.

Slibning af kunstskøjter.

• Skal dine skøjter slibes så send en mail til slibning@esbjerg-skojteklub.dk Pris kr. 30,- for medlemmer Pris kr. 40,- for ikke medlemmer.

Aflevering af sæsonlejede skøjter.

• Du betaler 300 kr. i depositum for at sæsonleje et par skøjter. Efter endt sæson skal skøjterne afleveres indenfor 14 dage sammen med dit konto nummer. Du får herefter tilbagebetalt dit depositum.
  • Overskrides afleveringsfristen på de 14 dage eller knækker skøjten i skaftet mister du retten til at få tilbagebetalt dit depositum.
  • Har du ikke afleveret skøjterne indenfor 2 måneder efter endt sæson opkræves du en erstatning på skøjternes pris.

Indtast navn
Læg i kurv 9999 kr.
Vælg variant
Skabe
Beskrivelse
300 kr pr sæson. I skal selv medbringe en hængelås. Husk I har selv ansvar for at huske nøgle. Vi kan anbefale at man anskaffer sig en kodehængelås.
Har du booket et skab tidligere og ikke ønsker at fortsætte så skal skabet være tømt senest 1. august 2017.
PS husk at vælge det skabs nummer som I har fået tildelt.
Hilsen ESK bestyrelsen
Indtast navn